Homeopatia
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Acceptar Veure avís legal
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

Vols saber més coses sobre la Medicina Integrativa? Apunta't al meu blog

Estic d'acord amb la Politica de privacitat
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podrà exercir el seu dret d'accés, modificació, cancel.lació i oposició enviant un correu a info@dranataliaflores.com

Medicina Integrativa

És evident que el funcionament elaborat, precís i complexe d´un organisme humà sa, és motiu d´encís per a la majoria de científics al llarg de la història. Pensem simplement en el miracle que representa la gestació d´un nadó a partir d´una única cèl·lula.
Així doncs, és lògic pensar i afirmar que:


Quan un organisme prèviament sa es veu sotmès a factors diversos que desestabilitzen el seu equilibri intern, ell sol té la capacitat per restablir de forma autònoma les seves funcions vitals normals.

 

Evidentment quan ja no partim d´ una situació de salut inicial o els factors desestabilitzadors són molt forts, cal ajuda externa per a poder restablir de nou l´equilibri. 

 
Medicina integrativa

La meva formació en medicina convencional i en medicina integrativa m'ha donat una visió holística alhora de decidir quin tipus d'ajuda externa cal en cada moment.
Jo sempre dic que tinc diferents instruments per ajudar als meus pacients a trobar-se bé.  Direm que tinc eines lleugeres i eines pesades.
Les eines lleugeres són les que més m'agrada utilitzar, ben prescrites són innòcues, potents i ajuden sempre en la mateixa direcció que els processos d'autocuració de l'organisme. Estic parlant d'utilitzar bàsicament suplements ortomoleculars, probiòtics, fitoteràpia, homeopatia, microinmunoteràpia i nutrició.

Les eines pesades, que utilitzo només en situacions concretes quan tot el citat anteriorment no funciona, són la medicina convencional amb fàrmacs al·lopàtics i en última instància la cirurgia sempre que sigui necessària.


Un cop exposada la meva visió sobre el paper clau que juga l'organisme humà en el manteniment de la seva pròpia salut, t'explico com et pot ajudar la Medicina integrativa.

Medicina integrativa

Fer Medicina Integrativa és integrar tots els meus coneixements de medicina convencional amb les tècniques i coneixements de diferents disciplines naturals de forma personalitzada i holística per a un pacient en concret. El tractament en Medicina Integrativa té com a objectiu potenciar i estimular les capacitats d'autocuració pròpies de cada organisme.

Vols saber que és la Homeopatia?

Seguir llegint...

Tractaments amb Medicina Integrativa

Qualsevol procés patològic és susceptible de ser tractat amb Medicina Integrativa, és sobretot molt ràpid i eficaç en nens.
Els processos més freqüents que tracto són:

  • Alteracions de les funcions digestives i hepàtiques
  • Intoleràncies alimentàries, disbiosis intestinal i permeabilitat intestinal
  • Alteracions del cicle menstrual
  • Infeccions de vies respiratòries altes i baixes (otitis, amigdalitis, sinusitis, bronquitis  típiques de la infantesa i també en adults)
  • Alteracions circulatòries
  • Alteracions psicoemocionals (estrès, ansietat, insomni, depressions lleus etc...)
  • Patologies al·lèrgiques (cutànies, asma bronquial, rinitis etc...)
  • Alteracions metabòliques
  • Alteracions del sistema immune

Les visites

La primera visita de Medicina Integrativa és una visita molt complerta d'uns 60-70 minuts de duració. En aquesta visita s'estudia a fons cada cas i es prescriu un tractament individualitzat per a cada pacient.
Les visites successives són d'uns 30-40 minuts de duració i es valora l'evolució del cas i es fan els ajustos necessaris per a que el tractament sigui ràpid i eficaç.

Contacta amb mi i demana una primera visita.

Vols saber més coses sobre la Medicina Integrativa? Apunta't al meu blog

Estic d'acord amb la Politica de privacitat
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podrà exercir el seu dret d'accés, modificació, cancel.lació i oposició enviant un correu a info@dranataliaflores.com