Qui Sóc?
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Acceptar Veure avís legal
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

T’agrada sentir-te bé, energètic, aprendre a menjar sa, perdre pes i no fer dieta? Deixa el teu nom i correu electrònic i rebràs gratuïtament tots els meus millors consells.

Estic d'acord amb la Politica de privacitat
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podrà exercir el seu dret d'accés, modificació, cancel.lació i oposició enviant un correu a info@dranataliaflores.com
Natàlia flores

Qui sóc

Hola,
sóc la Dra. Natàlia Flores
El meu objectiu és guiar-te cap al tipus de vida que desitges, agafant com a punt de partida una bona alimentació i uns hàbits de vida saludables.

Això significa que podràs gaudir de la família, de la feina, de la vida en parella, de l'esport, de viatjar i de tot el que tu decideixis amb salut i energia.


El futur de la medicina és la prevenció. Menjar de forma saludable, beure aigua, fer exercici físic, tenir un son reparador, jugar, passar llargues estones a l´aire lliure, riure, estar amb els amics, respirar, són els pilars bàsics d´un bon procés preventiu per al teu organisme.


Cada vegada hi ha més evidència científica sobre la importància de la dieta i els hàbits d'estil de vida com a factors claus en el desenvolupament de moltes de les nostres malalties cròniques actuals (diabetis, hipertensió arterial, càncer, malalties degeneratives del sistema nerviós, ansietat i depressió, infarts de miocardi, altres malalties cardiovasculars etc...). L'abordatge des d'un enfoc integratiu unint el coneixement de la medicina convencional amb els coneixements d'altres disciplines com la Medicina Integrativa, la suplementació Ortomolecular i la Nutrició integrativa personalitzada, m'ajuden a trobar el camí per a guiar a cada pacient cap al seu ideal de vida.

 

Homeopatia homeopatia

Coaching
Nutricional coaching nutricional

Des de fa més de 10 anys em dedico a ajudar als meus pacients a trobar-se bé amb ells mateixos, a sentir-se  en equilibri, és a dir sans i energètics.

De la mateixa manera que actuo a nivell preventiu, també tracto amb el mateix abordatge integratiu pacients amb diferents diagnòstics i malalties. Tinc àmplia experiència en diversos camps com patologies oncològiques, al·lèrgiques i auto-immunes, trastorns d'ansietat i depressió, obesitat i sobrepes, afeccions dermatològiques, trastorns del cicle menstrual i malalties típiques de la infantesa com amigdalitis, otitis, bronquitis etc...

A través dels meus newsletters, articles, consells i vídeos aprendràs els trucs més importants per estar sa i feliç. M'agrada estar a la última pel que fa referència a la salut i l'alimentació i gaudeixo compartint aquest coneixement.


T’agrada sentir-te bé, energètic, aprendre a menjar sa, perdre pes i no fer dieta? Deixa el teu nom i correu electrònic i rebràs gratuïtament tots els meus millors consells.

Estic d'acord amb la Politica de privacitat
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podrà exercir el seu dret d'accés, modificació, cancel.lació i oposició enviant un correu a info@dranataliaflores.com

Formació

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de  Barcelona.

He treballat a l'Hospital de Mataró durant 10 anys.
A l'any 2005 vaig participar molt activament en la creació de la Unitat de Teràpies Naturals (UTNs) de l'Hospital de Mataró de la qual en vaig ser coordinadora. En aquesta unitat varem realitzar treballs i estudis de recerca amb Acupuntura, Homeopatia i Osteopatia en l'àmbit del malalt oncològic i també en l'àmbit del dolor crònic (cervical i lumbar).

He treballat com a Coach Nutricional durant 4 anys a la Clínica Omega Zeta de Medicina Integrativa.

Sóc docent de la part de fisiologia i bioquímica de l'aparell digestiu del Màster d'Alimentació Conscient i Cuina Crudivegana des de l'any 2016

Actualment treballo a la meva consulta privada a Barcelona fent Medicina Integrativa i Nutrició des de fa més de 15 anys. 

 

menja bé, viu millorA l'any 2009 publico el llibre “Menja bé, viu millor” Editorial Columna i en castellà “Come bien, vive mejor” Editorial Salsa Books.

He cursat el Màster en Medicina Homeopàtica a través de IL3 Universitat de Barcelona, tinc múltiples cursos de Perfeccionament Homeopàtic i formo part de l'Acadèmia Mèdico-Homeopàtica de Barcelona (AMHB).

Entre el 2010-2011 faig Nutrició Integrativa i aconsegueixo el certificat de Health Coach pel Institute of Integrative Nutrition de Nova York.

L'any 2015 curso el Màster en Alimentació Conscient i Cuina Crudivegana a l'escola Crudivegània de Girona.


Tornar al principi ...