Qui Sóc?
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

T’agrada sentir-te bé, energètic, aprendre a menjar sa, perdre pes i no fer dieta? Deixa el teu nom i correu electrònic i rebràs gratuïtament tots els meus millors consells.

Natàlia flores

Qui sóc

Hola,
sóc la Dra. Natàlia Flores
El meu objectiu és guiar-te cap al tipus de vida que desitges, agafant com a punt de partida una bona alimentació i uns hàbits de vida saludables.

Això significa que podràs gaudir de la família, de la feina, de la vida en parella, de l'esport, de viatjar i de tot el que tu decideixis amb salut i energia.


El futur de la medicina és la prevenció. Menjar de forma saludable, beure aigua, fer exercici físic, tenir un son reparador, jugar, passar llargues estones a l´aire lliure, riure, estar amb els amics, respirar, són els pilars bàsics d´un bon procés preventiu per al teu organisme.


Cada vegada hi ha més evidència científica sobre la importància de la dieta i els hàbits d'estil de vida com a factors claus en el desenvolupament de moltes de les nostres malalties cròniques actuals (diabetis, hipertensió arterial, càncer, malalties degeneratives del sistema nerviós, ansietat i depressió, infarts de miocardi, altres malalties cardiovasculars etc...). L'abordatge des d'un enfoc integratiu unint el coneixement de la medicina convencional amb els coneixements d'altres disciplines com la Homeopatia i la Nutrició integrativa personalitzada, m'ajuden a trobar el camí per a guiar a cada pacient cap al seu ideal de vida.

 

Homeopatia homeopatia

Coaching
Nutricional coaching nutricional

Des de fa més de 10 anys em dedico a ajudar als meus pacients a trobar-se bé amb ells mateixos, a sentir-se  en equilibri, és a dir sans i energètics.

De la mateixa manera que actuo a nivell preventiu, també tracto amb el mateix abordatge integratiu pacients amb diferents diagnòstics i malalties. Tinc àmplia experiència en diversos camps com patologies oncològiques, al·lèrgiques i auto-immunes, trastorns d'ansietat i depressió, obesitat i sobrepes, afeccions dermatològiques, trastorns del cicle menstrual i malalties típiques de la infantesa com amigdalitis, otitis, bronquitis etc...

A través dels meus newsletters, articles, consells i vídeos aprendràs els trucs més importants per estar sa i feliç. M'agrada estar a la última pel que fa referència a la salut i l'alimentació i gaudeixo compartint aquest coneixement.


T’agrada sentir-te bé, energètic, aprendre a menjar sa, perdre pes i no fer dieta? Deixa el teu nom i correu electrònic i rebràs gratuïtament tots els meus millors consells.

Formació

Sóc Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de  Barcelona, he cursat el Màster en Medicina Homeopàtica a través de IL3 Universitat de Barcelona, tinc múltiples cursos de Perfeccionament Homeopàtic i formo part de l'Acadèmia Mèdico-Homeopàtica de Barcelona (AMHB).

 

menja bé, viu millorA l'any 2009 publico el llibre “Menja bé, viu millor” Editorial Columna i en castellà “Come bien, vive mejor” Editorial Salsa Books.
Entre el 2010-2011 estudio Nutrició Integrativa i aconsegueixo el certificat de Health Coach pel Institute of Integrative Nutrition de Nova York.

 

He treballat a l'Hospital de Mataró durant 10 anys.
A l'any 2005 vaig participar molt activament en la creació de la Unitat de Teràpies Naturals (UTNs) de l'Hospital de Mataró de la qual en vaig ser coordinadora i Homeòpata. En aquesta unitat varem realitzar treballs i estudis de recerca amb Acupuntura, Homeopatia i Osteopatia en l'àmbit del malalt oncològic i també en l'àmbit del dolor crònic (cervical i lumbar).
He treballat com a Coach Nutricional durant 4 anys a la Clínica Omega Zeta de Medicina Integrativa.

Treballo a la meva consulta privada a Barcelona d'Homeopatia i Nutrició des de fa més de 10 anys.


Tornar al principi ...