DETOX OR NOT DETOX
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Acceptar Veure avís legal
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

30 Abril 2018

DETOX OR NOT DETOX

coaching nutricional

Últimament els sucs verds i els DETOX estan de moda, segurament n'has sentit molt a parlar però ... què és exactament un DETOX o una dieta DETOX? És recomanable per a tothom? Quins beneficis té?

Cada nit, teòricament, el teu cos realitza una neteja a fons mitjançant el fetge, els ronyons i el sistema limfàtic. Aquesta neteja diària elimina bàsicament toxines (endògenes i exògenes) i residus del metabolisme cel·lular. Quan tots els òrgans d'excreció funcionen correctament i aquesta neteja diària es produeix de forma òptima, no acumules toxines. Tot i això, el teu estil de vida, el que menges, els nivells d'estrès emocional, els hàbits tòxics com per exemple el tabac o l'alcohol, els medicaments etc... poden influir i fer fluctuar els teus nivells de toxines.

Per altre banda, la paraula desdejuni, o “desayuno” en castellà, o “breakfast” en anglès, en tots tres casos significa trencar el dejuni. Entenem dejuni com l'abstenció d'aliment i/o beguda durant 12-16 h. en funció de la bibliografia consultada. Segons això no pots esmorzar o fer un desdejuni, si prèviament no has fet un dejuni, és a dir estar un mínim de 12 hores sense menjar sòlids. Quan no es respecten aquests tempos, el teu cos comença a acumular toxines.

Si per exemple, sopes massa tard o massa quantitat o un tipus de sopar inadequat, el teu organisme estarà enfeinat fent la digestió i no tindrà temps per realitzar de forma òptima aquesta neteja a fons o “Detox diari”, poc a poc s'aniran acumulant substàncies potencialment tòxiques amb capacitat inflamatòria.

Una dieta DETOX, segons el meu criteri, és aquella que durant un període curt d'uns 6 dies per exemple, permet eliminar toxines de forma natural mitjançant una alimentació sana i equilibrada basada en fruites, verdures i llavors principalment. Generalment l'esmorzar i el sopar consisteixen en batuts o liquats fàcils de preparar que proporcionen el descans dig

estiu necessari per a què el teu cos realitzi una bona neteja a fons.

La meva recomanació és portar durant tot l'any uns bons hàbits alimentaris, sopar d'hora i lleuger (excepcions a banda, és clar) i fer un cop l'any, a poder ser durant la primavera, una dieta DETOX per netejar en profunditat l'organisme i eliminar toxines.

És per això, que t'animo a entrar a la secció Els meus programes de meva pàgina web i donar una ullada a la Dieta DETOX amb maduixes d'aquesta primavera, estic segura que t'encantarà.

Els canvis seran visibles en tan sols una setmana!!!  

Ho vols provar?? Fes-ho i m'ho expliques.

 

 

Si t'ha agradat aquest article i l'has trobat interessant,

comparteix-lo amb els teus amics

Estic d'acord amb la Politica de privacitat
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podrà exercir el seu dret d'accés, modificació, cancel.lació i oposició enviant un correu a info@dranataliaflores.com

Xarxes socialscomments powered by Disqus