EL MILLOR TRUC DE PRIMAVERA
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

29 Abril 2016

EL MILLOR TRUC DE PRIMAVERA

coaching nutricional

Època d'al·lèrgies, d'astènia i cansament. Època de canvis, dies amb sol espatarrant i d'altres amb pluges i ruixats ... és temps de Primavera!!!

Després de l'hivern la primavera arriba amb força, més hores de llum natural que et conviden a sortir de casa i a passar més estones a l'aire lliure. 

És temps de canvi, de renovació i de neteja.

A la primavera la natura, que és molt sàvia, t'aporta fruites i verdures amb propietats desintoxicants. Aprofitar aquest moment de l'any per fer neteja del teu organisme és una molt bona idea. 

Els beneficis més importants de seguir una alimentació desintoxicant són:

  • Regulació de les funcions hepàtiques, renals i endocrines
  • Pèrdua de pes, volum i toxines
  • Augment significatiu del nivell d'energia
  • Millora la circulació sanguínia i limfàtica
  • Millora del trànsit intestinal
  • Son més reparador
  • Efecte anti-aging amb pell més lluminosa, neta i hidratada 

 

Si vols seguir aquesta primavera una alimentació Detox, hauràs d'eliminar de la teva dieta els sucres refinats i les farines refinades. Incrementar el consum de vegetal de fulla verda, de llavors i germinats. Disminuir o eliminar el consum d'embotits, carns i greixos d'origen animal i potenciar la fruita fresca de temporada sobretot les maduixes.

 

Estigues atent al mail la propera setmana, ja que faig el llançament de la Dieta Detox 6 dies Primavera 2016 i si et ve de gust pot ser molt interessant. Aquest any a la Dieta Detox potencio les maduixes, la fulla verda, els liquats i les sopes raw food.

 

Per últim vull compartir amb tu el meu millor truc Detox de Primavera: l'aigua tèbia amb llimona en dejú.

La llimona és un dels meus aliments estrella, serveix per a tot. 

Rica en vitamina C potencia el sistema inmune, neteja i enforteix el fetge, té propietats antioxidants i anticancerígenes, millora la circulació, és antiinflamatòria, anti-aging i mil coses més.

Si vols estar radiant aquesta primavera prova de prendre cada matí en dejú 1 got d'aigua bona tèbia amb el suc d'una llimona petita o ½ llimona gran. Els canvis seran visibles en tan sols una setmana!!!  

Ho vols provar?? Fes-ho i m'ho expliques.

 

Si t'ha agradat aquest article i l'has trobat interessant, 

 comparteix-lo amb els teus amics 

Xarxes socialscomments powered by Disqus