Homeopatia
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

Vols preparar uns deliciosos liquats? Deixa el teu nom i e­mail i descarrega't gratuïtament les meves millors receptes

Homeopatia

mortero

 

 

 

L'Homeopatia va ser desenvolupada fa uns 200 anys a Alemanya per Samuel Hahnemann (1755-1843).

 

A tall d'anècdota fixeu-se la pila d'anys que va viure Hahnemann 88 anys!!! en aquella època fou un fet molt inusual tenint en compte que l'esperança de vida rondava llavors els 41 anys.

L'Homeopatia és un tipus de medicina holística, integrativa, que valora al individu de forma global, com un tot. Es prescriuen els remeis homeopàtics per tot un conjunt de símptomes i per cada individu en concret, no de forma generalitzada per a cada malaltia.

Els remeis homeopàtics es preparen segons un procés de potenciació, fent dilucions i agitacions successives de diferents substàncies. Aquestes substàncies presents a la natura poden ser d'origen vegetal, mineral i animal. Els remeis així preparats mantenen tot el seu potencial biològic alhora que s'anul·la la seva toxicitat i efectes secundaris.

elementos

Amb aquestes substàncies estimulo la capacitat guaridora pròpia de cada individu.
El procés de curació podrà ser més o menys lent en funció de la vitalitat de cada individu, de la integritat dels òrgans d'eliminació i del sistema immune, del grau de lesió orgànica si existeix i de la predisposició genètica.Vols saber més coses sobre la Medicina Integrativa? Apunta't al meu blog