Testimonios
Utilizamos cookies para garantizar la mejor experiencia en nuestro website. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Aceptar Ver aviso legal
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

Te gustaría preparar unos deliciosos licuados? Deja tu nombre y e-mail y descárgate gratuitamente mis mejores recetas

Estoy de acuerdo con la Política de privacidad
En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de carácter personal, podrá ejercer el derecho de acceso, modificación, cancelación y oposición enviando un correo a info@dranataliaflores.com

Te gustaría preparar unos deliciosos licuados? Deja tu nombre y e-mail y descárgate gratuitamente mis mejores recetas

Estoy de acuerdo con la Política de privacidad
En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de carácter personal, podrá ejercer el derecho de acceso, modificación, cancelación y oposición enviando un correo a info@dranataliaflores.com

GS

He estat fent el Coaching Nutricional amb la Natàlia i ha estat una experiència molt recomanable. Com a metge m'ha donat acompanyament i coneixements en l'àmbit de la nutrició, però també en qualsevol dels aspectes que li he anat plantejant i que tenien a veure amb la meva salud i benestar. A més és una persona molt motivadora que aconsegueix transmetre energia positiva, que sens dubte, també és una forma de curar. Amb la Natàlia he tingut l'agradable sensació d'anar al metge i sentir-me escoltada per una professional que em donava solucions holístiques a símptomes concrets que han acabat desapareixent. Moltes gràcies!

TP

Natalia me ha resuelto lo que la medicina tradicional no consiguió durante años, encontró el tratamiento homeopático óptimo a la primera y en un tiempo muy inferior al previsto. Siempre se lo agradeceré.

XD

Ja havia fet anteriorment tractament homeopàtic per l'al·lèrgia amb la Natàlia, amb molt bons resultats per cert. Aquest cop, vaig arribar a la seva consulta amb el colesterol alt i el sucre al límit. Ella em va proposar fer un Programa personalitzat de Coaching Nutricional de 6 mesos. Durant tot el procés he sentit el seu suport, m'ha resolt tots els meus dubtes i actualment, tinc integrats un hàbits dietètics i d'estil de vida saludables, la meva analítica és absolutament normal, tinc molta més energia i he perdut 22,500Kg!!   

JR

Vaig seguir les recomanacions de la Natàlia i he fet la Dieta Detox 6 dies amb maduixes i saps què?? els meus texans preferits hem queden de la muerte!!!! Moltes gràcies Natàlia

NR

La experiencia de la dieta Detox con fresas ha sido estupenda. Estoy super contenta, he perdido 4Kg en estos 6 días de Detox!!! Además de estar encantada con la pérdida de peso, también me encuentro mucho mejor, noto la piel muy hidratada y me siento con mucha más vitalidad.

MR

Parece mentira poder notar un cambio tan profundo en sólo 6 días con la Dieta Detox de Primavera, gracias Natàlia. Me he deshinchado mucho y me siento con 10 años menos, las cremas muy bien y los hábitos del agua tibia por la mañana y el caldo depurativo antes de cenar lo voy a seguir haciendo. Todo muy bien y súper recomendable!!!

MM

Se'm fa difícil descriure exactament com em sento després de fer la Dieta Detox de Primavera amb maduixes de la Dra. Natàlia Flores. La veritat és que em sento molt bé, mai m'havia sentit tan bé a nivell corporal, respiro fresc, em sento lleuger i no se .... feliç!!

AB

Em vaig animar a fer una dieta Detox pensant que perdria alguns quilos... Però el resultat va ser molt millor del que jo volia! Vaig notar que em llevava pel matí amb molta més energia, estava de molt bon humor, la meva pell va millorar moltíssim, no vaig trobar a faltar per a res ni la carn, ni el peix ni els productes làctics... Em vaig desinflar molt, vaig aconseguir perdre 3 quilos i quasi 2 talles!  

BV

La meva filla ara té quasi 5 anys, va començar a l'escola bressol als 14 mesos i ens vam passar els primers 4 mesos d'escola una setmana al cole i 15 dies a casa malalta. Després de diversos tractaments amb antibiòtics, abans de Nadal del mateix any, vam provar un tractament homeopàtic per augmentar les defenses...i des de llavors que gairebé no ha faltat ni un dia al cole! Es posa molt menys malalta que els seus companys de curs!

RM

No puc resumir en 3 línies tots els beneficis homeopàtics dels que ens hem beneficiat tota la família, però el benefici més gran, és la tranquil·litat d’haver conegut una grandíssima professional i millor persona, a qui realment li agrada la seva feina i a la qui pots confiar la teva salut. Sempre t’estaré agraïda pel que has fet, fas i faràs, per mi i per la meva família. “Des que l'homeopatia ha entrat per la porta, l’antibiòtic a sortit per la finestra” 

MG

En els 6 anys que fa que em tracto amb la Natàlia no he deixat ni un moment de percebre l’aproximació holística que fa dels pacients i les nostres patologies. La seva professionalitat junt amb la calidesa del tracte i la seva capacitat analítica i comunicativa permeten que s’aproximi a aquells problemes de salut que ens porten a la seva consulta d’una manera rica i completa i que els resolgui aplicant el seu coneixement en àmbits tan diversos i complementaris com l’homeopatia, l’alimentació, els hàbits de vida o la cura a través de la paraula.