Coaching Nutricional
Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Acceptar Veure avís legal
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

Vols preparar uns deliciosos liquats? Deixa el teu nom i e­mail i descarrega't gratuïtament les meves millors receptes

Estic d'acord amb la Politica de privacitat
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podrà exercir el seu dret d'accés, modificació, cancel.lació i oposició enviant un correu a info@dranataliaflores.com

Coaching Nutricional

Tots estem molt ocupats i sovint oblidem tenir cura del nostre organisme.
Un organisme sa ens permet moure'ns, estimar, treballar, descansar, jugar ... ens permet viure.
L'entorn cada vegada més contaminat i l'estrès creixent al que estem sotmesos, ens obliga a prendre part activa en la cura de la nostre salut.

Un organisme ben nodrit a nivell físic, mental i emocional no emmalalteix i envelleix de forma lenta i saludable.

dofins

Amb el Coaching Nutricional puc donar-te suport i guiar-te per aconseguir i mantenir un bon estat de salut.

Molts mètodes dietètics es basen en calories, hidrats de carboni, greixos i proteïnes. Enlloc de fer llistats de restriccions alimentàries i d'aliments bons i dolents, jo treballo assessorant als meus pacients per portar una vida sana i feliç, lliure de renuncies i estrictes disciplines.

Cap dieta funciona per a tothom

dietes

Et guiaré per a trobar el menjar i estil de vida que millor encaixin amb tu. Anirem incorporant canvis graduals a les teves rutines per ajudar-te a assolir tots els teus objectius.
Has rebut alguna vegada recomanacions de vida sana que no has pogut posar en pràctica?


Hi ha canvis saludables en la teva dieta o estil de vida que no has pogut mantenir al llarg del temps?

Vols viure de forma més sana i no saps com fer-ho?

Com a Metge i Coach Nutricional tinc la formació per donar-te suport i guia per aconseguir els teus objectius i assolir incorporar canvis estables per millorar la teva salut i felicitat.

Sabré escoltar-te i guiar-te dins del a vegades contradictori món de la nutrició, determinant quins canvis són necessaris per a tu.

El teu programa individualitzat millorarà de forma radical la teva salut i felicitat. Junts podrem explorar els teus símptomes i motius de consulta per trobar les eines necessàries per una vida en equilibri.

Accedeix al meu programa aquí

Rep gratuïtament els meus consells per viure una vida sana i feliç

Estic d'acord amb la Politica de privacitat
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podrà exercir el seu dret d'accés, modificació, cancel.lació i oposició enviant un correu a info@dranataliaflores.com