Utilitzem cookies per garantir que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Acceptar Veure avís legal
Medicina Integrativa & Coach Nutricional
Menú

29 Abril 2016

EL MILLOR TRUC DE PRIMAVERA

coaching nutricional

Època d'al·lèrgies, d'astènia i cansament. Època de canvis, dies amb sol espatarrant i d'altres amb pluges i ruixats ... és temps de Primavera!!!

Després de l'hivern la primavera arriba amb força, més hores de llum natural que et conviden a sortir de casa i a passar més estones a l'aire lliure. 

És temps de canvi, de renovació i de neteja.


Seguir llegint...
07 Maig 2015

Per què emmalaltim?

coaching nutricional

Imatge d-una llima
Un organisme humà emmalalteix per diversos factors, si coneixes aquests factors i intentes evitar-los o reduir-los estaràs contribuint de forma molt activa en la teva salut, qualitat de vida i longevitat.

El teu ADN o patró genètic, la qualitat de l'aire que respires, l'aigua que beus, l'exposició a aparells electrònics i les radiacions electromagnètiques, els contaminants de l'ambient laboral, el teu estil de vida (sobretot el consum de fàrmacs, tabac i alcohol), el tipus d'alimentació i la teva activitat física. Tot això, juntament amb els residus tòxics que genera internament el teu organisme degut a les reaccions químiques fisiològiques, a les infeccions, a la inflamació, a l'estrès oxidatiu i als desequilibris de la flora intestinal, pot generar que s'acumulin una sèrie de toxines en el teu organisme el que implicarà un terreny idoni per a desenvolupar diverses malalties segons cada cas. Això és el que en toxicologia s'anomena bioacumulació.

Que pots fer per reduir aquesta càrrega tòxica?


Seguir llegint...
01 Maig 2013

No et pots posar els teus texans preferits?

coaching nutricional

 

No et pots posar els teus texans preferits?
La veritat és que quan no pots posar-te els teus texans preferits bufff!! ... sembla que tot s'enfonsa!! Trobo que és una sensació horrible i desagradable, a mi em provoca mal humor i fa que em vinguin ganes de menjar malament. T'ha passat alguna vegada?
Si és així, segur que saps de què et parlo. El fet de mantenir uns bons hàbits alimentaris durant tot l'any, és bàsic per no fer fluctuacions en el pes i per sentir-nos sans i en plena forma.


Seguir llegint...
Estic d'acord amb la Politica de privacitat
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podrà exercir el seu dret d'accés, modificació, cancel.lació i oposició enviant un correu a info@dranataliaflores.com